Saturday

Dagen idag har varit sommarjobbs dag. Har sökt en del och hoppas verkligen jag får ett, ska ju till Kreta i sommar. Och det är inte gratis mina kära vänner små. Ska snart iväg till M för att träffa ölandsgruppen. Ha en fin kväll!
2012-02-25 @ 17:29:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


 shoo bre

Har varit på bio med bästa L! fina , fina L! filmen var bra, bra kväll! Veckan har även den varit bra! Det har inte hänt så mycket men det är nog bra, samla mig inför det som väntar för jag tror det blir en galen vår!

Nu ska jag forsätta kolla glee

Adios
2012-02-24 @ 22:19:11 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


 i'm bulletproof

eller, jag intalar mig det. Idag träffade jag han två gånger... vad vill gud säga mig. Ena gången pratade vi, gjorde bort mig som vanligt. Önskar att jag var lite snyggare.

Har haft en tråkig kväll, vill ha kul, leva livet för en stund. Istället sitter jag på mitt rum men snart, snart så ska det åkas av!
2012-02-18 @ 23:32:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


 Well,well,well

Som en stor fet smäll i ansiktet. Ljuset som släcktes och mattan som rycktes bort under mina fötter. Så kändes det när hon klev på bussen. Först undrade jag varför hon klev på just här med nyvaket utseende och ett stort leende som inte ens en blind kunde missa. Då slog det mig, Han med stort H bor ju här. Nu kändes allt väldigt självklart. Hon har varit med honom, sovit där. Den yttepytte chansen jag haft försvann, lika fort som den kom och jag står ensam kvar, som vanligt.
2012-02-17 @ 19:51:23 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


 I think i'm back

hejhej vänner små! funderar på att börja skriva här ibland. Idag är det den 17 februari och klockan är: 15:12.

 Dagnens klädsel: inget värt att nämna

 Dagens göra: Har varit inne på stan, ätit lunch med min syster, varit allmänt osocial och tråkig, är hemma igen, ikväll ska det träffas Sandra.


Mitt liv för tillfället är allmänt ointressant, lite som min klädsel. Varit i Åre, det var kul. Nu hemma igen, ska plugga för det behövs. Ingen kille så långt ögat kan nå, gud verkar inte vilja gilla mig angående den punkten. Men vad ska man göra åt saken?

Jag har också hamnat i ett slags tillstånd där jag bara vill införskaffa mig väskor, ett otroligt sug, jag har gått och blivit väsk-kåt.

Nu ska jag dra mig vidare, åt något annat håll lyssnades på denna låt


http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=8UVNT4wvIGY



2012-02-17 @ 15:25:19 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0